Cuvant catre tine

Scris de in noiembrie 13, 2014
Asociatia SMURD Galati

Dragi cetateni,

Va invitam, pe dumneavoastra cei ce sunteti impresionati de sunetul sirenei sau de vederea echipajelor UPU SMURD si ISU in actiune sa va alaturati eforturilor de sustinere in echiparea si asigurarea functionarii a echipajelor ce vin in intampinarea salvarii vietii dumneavoastra si a cunoscutilor dumneavoastra.

Asociatia „SMURD” Galati, a fost infiintata la data de 29.09.2006, in baza ordonantei nr.26/2000 a Guvernului Romaniei cu privire la asociatii  si fundatii, in vederea desfasurarii unor activitati in interesul colectivitatii, respectiv crearea unei componente comunitare integrate la nivelul judetului Galati, specializata in acordarea primului ajutor de urgenta, resuscitarea si descarcerarea victimelor accidentelor de orice natura, operatiunilor de salvare precum si transportul victimelor la prima unitate medicala cu componenta adecvata situatiei sau la punctul de intalnire cu alte echipaje competente.

De la infiintarea asociatiei au fost infiintate puncte de operare SMURD la Galati, la Tecuci, la Tg. Bujor, Centrul de Formare si Pregatire in Descarceraresi Asistenta Medicalade Urgenta Galati, Dispecerat Integrat 112, au fost achizitionate si montate in locatii strategice 7 defribrilatoare, a fost dotata baza aeromedicala pentru receptiași functionarea in conditii optime a elicopterului.

Resursele financiare ale asociatiei sunt folosite exclusiv pentru indeplinirea scopului si realizarea obiectivelor asociatiei conform prevederilor „statutului asociatiei”.

Daca doriti sa ne sprijiniti prin donatii, sponsorizari sau redirectionarea a 2% din impozitul pe profit va invitam sa descarcati documentele aferente din cadrul sectiunii „Formulare Utile” sau sa ne scrieti la adresa asociatiasmurdgalati@gmail.com .

Cu deosebita consideratie,

Presedinte

Costica Voicu

Comentariul tau conteaza, lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *