O izoletă a fost donată pompierilor gălățeni

Scris de in mai 12, 2020

           În contextul creat de noul coronavirus, cu ajutorul Companiei  Prutul S.A am reușit să achiziționăm și să donăm o izoletă complet dotată către ISU Galați. Salvatorii din prima linie se pot simți în siguranță pe timpul preluării și transportului de persoane  suspecte sau confirmate COVID-19. Targa este un dispozitiv mobil deosebit de util pentru transportul persoanelor suspecte de infecții periculoase sau al pacienților arși, de la un loc contaminat la o institutie specializată pentru tratament de specialitate.
           Un tunelul de dezinfectare, precum și o parte din materialele sanitare achiziționate cu ajutorul Companiilor: Șantierul Naval Damen Galați S.A., Marcoser S.R.L. și Gazterm Proiect S.R.L., au ajuns la sfârșitul lunii aprilie, la personalul medical  de la U.P.U. – S.M.U.R.D. din cadrul Spitalului Clinic de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Galați.
          Împreună putem învinge, dar orice ajutor în acest sens este binevenit. Donațiile în bani se pot face în contul Asociației „SMURD” Galați. Contractul de sponsorizare este disponibil aici:Contract sponsorizare Asociația „SMURD” Galați

Comentariul tau conteaza, lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *