Punct de operare AEROMEDICAL, la Galati

Scris de in noiembrie 12, 2014
Asociatia SMURD Galati

Incepand cu luna iunie, anul curent, a devenit functional Punctul de Operare Aeromedical. Elicopterul asigura urgentele medicale in zonele Galati – Braila – Tulcea – Buzau – Vrancea, dar si in zona transfrontaliera din Republica Moldova.

Totodata, impreuna cu inaugurarea elicopterului a avut loc si inaugurarea Dispeceratului Unic Integrat (I.S.U.- Serviciul Judetean de Ambulanta). Integrarea tuturor institutiilor ce actioneaza in situatii de urgenta (SMURD, ISU, AMBULANTA, AVIATIA) are rolul de a scurta circuitul comunicarii si trimirea ehipajelor, in functie de tipul urgentei, intr-un interval timp mai scurt.

Asociatia ”SMURD” Galati, a avut un important rol in asigurarea functionalitatii la parametri optimi a intregului ehipament si echipaj. Prin intermediul asociatiei au fost dotate si echipate apartamentele in care stau echipajele de piloti, iar sustinerea cheltuielilor aferent fiecarei luni, fiind de asemeni in sarcina asociatiei.

Inca de la infiintare Asociatia ”SMURD” Galati a avut grija ca intregul echipaj UPU SMURD și ISU sa beneficieze de echipamentele necesare functionarii in conditii optime.

Comentariul tau conteaza, lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *